Een VDS graafmachine kopen?

Deze reeks van Wacker Neuson compacte graafmachines voldoet in alle opzichten aan de eisen voor het werken in smalle ruimtes. Met uitschuifbare rupsen en de exclusieve VDS (Vertical Digging System), zijn deze modellen perfect aangepast aan alle voorwaarden van de bouw. Waarom zou u dus geen VDS graafmachine kopen?

Categorie 1,8 tot 5 ton

In  de  categorie van 1,8 ton tot en met 5 ton kunt u verschillende types van graafmachines kopen. De volgende modellen zijn voorzien van het unieke VDS-systeem: ET18 – ET20 – ET24 – EZ28 – 38Z3 – 3503 en 50Z3. Dankzij het Vertical Digging System is uw graafmachine geschikt voor zowat elke toepassing. Uw collega's op de werf zullen het beamen: de techniek is niet alleen verbluffend, maar ook het design mag er zijn.

Vertical Digging System

U kiest het terrein of de werf niet zelf. Maar met deze graafmachines hoeft u zich geen zorgen te maken dat de werkzaamheden moeizaam zullen verlopen. Dankzij het Vertical Digging System (VDS) van Wacker Neuson zal u zich altijd in een goede werkpositie bevinden.

25% minder werkuren

Voorbereiding van het terrein is duur. De kracht van begeleiding moet beschikbaar blijven en de veiligheid staat dan ook voorop. Ingewikkelde manoeuvres duren te lang. Door dit systeem worden de werkuren dan ook verlaagd met 25%: door de helling van de draaikrans, continue onder 15°, is het mogelijk om compensatiehellingen te bereiken tot 27°. Neem de uitdaging aan en profiteer van de vele voordelen!

Een VDS graafmachine kopen is tijd besparen:

  • Tot 25% tijdwinst bij het nivelleren en graven
  • Tot 25% vermindering van het volume van materiaal en de arbeidstijd bij het opvullen
  • Verhoogde stabiliteit met 20%, tegen een helling van 15° en vollast
  • Volledige kracht van richting over 360°
  • Een normale werkpositie, werken zonder vermoeidheid
  • Eenvoudige en robuuste constructie

Meer weten? 

Contacteer ons gerust met al uw vragen of bekijk alvast de video over VDS.