Schrankladers op maat

Omdat een standaardmachine niet altijd geschikt is om te werken in extreme werkomstandigheden, bieden wij u onze schrankladers op maat aan. Wij passen een standaardmachine volledig aan naar de wensen van de klant. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie, kunnen wij de klant hieromtrent adviseren.

Zo kunnen we hem een totaaloplossing aanbieden. Dat maakt de inzetbaarheid van ons aangeboden gamma erg breed. De haven, landbouw-, bouw-, chemie- of metaalsector, wij hebben de ideale machine in welke sector u ook met onze schrankladers aan de slag wilt.

Na een eerste telefonische afspraak, komt er een verantwoordelijke ter plaatse kijken naar uw werkomgeving. Hij bespreekt met u de vereisten waar uw machine aan moet voldoen en biedt u een aantal mogelijkheden om de levensduur van uw machine te optimaliseren. Op deze manier kan uw machine optimaal werken zonder al te veel schade op te lopen.

Voor verdere info in verband met de talloze mogelijkheden voor uw compactlader, gelieve contact op te nemen met onze verkoopafdeling.