Industriële machines van topmerken

Torfs & Compact Machinery kiezen resoluut voor topkwaliteit. Daarom vindt u in ons gamma enkel industriële machines van topmerken. Kramer, Thomas, Gehl en Wacker Neuson vertrouwen stuk voor stuk op de expertise van de Torfs-specialisten om hun machines tot bij de consument te brengen.

Officiële invoerder van Kramer voor België : nummer 1 in Europa

Als officiële verdeler van Kramer voor België zijn wij zeer trots dit merk aan u voor te stellen. Voor Kramer Allrad is het van groot belang om zelf het onderzoek en de ontwikkeling uit te voeren. Voor de bouwsector, wegenwerken, tuin en park, verhuurbedrijven, recyclagebedrijven en (overheids)instellingen heeft Kramer altijd de gepaste machine. of het nu gaat om een compacte wiellader, een telescooplader of een verreiker, alle Kramermachines onderscheiden zich door hun spitstechnologie en hun zeer hoge afwerkingkwaliteit. Het ontwerp dat rust op een stevig monobloc chassis en vierwielaandrijving met sturing op de vier wielen, een exclusiviteit van Kramer, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf leider is op de Europese markt.

Officiële invoerder van Gehl voor België : van landbouwmachines tot constructiemachines

Als officiële verdeler van Gehl voor België zijn wij zeer trots dit merk aan u voor te stellen. De Gehl Company is sinds 1859 uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler. In het prille begin concentreerde Gehl zich vooral op de productie van landbouwmachines. Gaandeweg werd het gamma industriële machines uitgebreid en in 1986 begon Gehl zich met verhoogde inspanningen te richten op de markt van de lichte constructiemachines zoals de compactladers. Ze richtten hier zelf een aparte divisie voor op.

Thomas: kwaliteit uit Canada

Het bedrijf Thomas ging initieel ook van start met de productie van landbouwmachines om dan later uit te breiden naar industriële machines. Hoge kwaliteit en betrouwbare machines hebben echter altijd voorop gestaan. Zo was Thomas de eerste om een schranklader met hydrostatische aandrijving uit te brengen. Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid aan een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding, daar kan u steeds van op aan bij dit Canadees topbedrijf.

Officiële invoerder van Wacker Neuson voor België: krachtige kranen

Als officële verdeler van Wacker Neuson voor België zijn wij zeer trots dit merk aan u te mogen voorstellen. Wacker Neuson is dan weer het merk dat u krachtige kranen met sterke prestaties levert. Door hun vooruitstrevende technologie zijn de Wacker Neuson kranen duurzaam, bedrijfszeker en makkelijk in onderhoud. Hun uniek design zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken en daarbij uw productiviteit kunt opdrijven. De kwaliteit haalt hoge normen, zoals we gewend zijn van duurzame Europese producten.

Meer weten?

Wil u graag meer informatie over de industriële machines van deze topmerken of wil u hun producten van dichtbij beleven? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gerust eens langs in onze showroom.

  • Het van origine Amerikaanse merk Gehl biedt een waaier aan machines voor de constructie- en landbouwbranche. Het gamma Gehl compactladers is erg uitgebreid....

  • De lange traditie van Kramer Allrad gepaard met innovatie, een zeer breed aanbod, een concept met de laatste nieuwe technologie en partners die bekend staan...

  • Wacker Neuson maakt minigravers die innovatief zijn en sterke prestaties neerzetten, mede door hun vooruitstrevende technologie aan boord. Wacker Neuson kranen...