Gehl: Torfs Machinery, officiële invoerder van Gehl voor België

Gehl: Torfs Machinery officiële invoerder van Gehl voor België

Het van origine Amerikaanse merk Gehl biedt een waaier aan machines voor de constructie- en landbouwbranche. Het gamma Gehl compactladers is erg uitgebreid. Het bevat trouwens de krachtigste compactlader die op de markt beschikbaar is (de Gehl V330). Zo is er altijd een Gehl schranklader te vinden die past bij uw specifieke noden. Alle modellen bieden ruime zitplaatsen en bevatten bedieningselementen die het werken comfortabeler en productiever maken.

Bekijk alvast:

 

Het bedrijf Gehl

Gehl Company werd reeds in 1859 opgericht. In die tijd lag de focus op het produceren van landbouwmachines. Gaandeweg werd het gamma machines uitgebreid en in 1986 begon Gehl zich met verhoogde inspanningen te richten op de markt van de lichte constructiemachines zoals de compactladers. Hiervoor werd een aparte divisie opgericht. Ondertussen is Gehl uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler op die markt.

VERTICALE LIFT MODELLEN, V270/V330/V400 UITRUSTING:

 

Gehl Hydraglide

Heel wat Gehl schrankladers worden uitgerust met het Hydraglide systeem. Dit systeem gebaseerd op een stikstofkussen in de hydraulische cilinders zorgt voor een demping tussen de krachten op de laadarm en de machine. Hierdoor vertonen de schrankladers een veel stabieler en dus comfortabeler rijgedrag. De Gehl Hydraglide wordt standaard geleverd bij compactladers die uitgerust zijn met een 2de versnelling.

Ontdek de machines van Gehl in het gamma van Torfs & Compact Machinery. Als officiële dealer van Gehl voor België staan wij u graag te woord voor al uw vragen. Contacteer ons voor meer info.