Kramer: Compact Machinery, officiële invoerder van Kramer voor België

Kramer: Compact Machinery, officiële invoerder van Kramer voor België

De lange traditie van Kramer Allrad gepaard met innovatie, een zeer breed aanbod, een concept met de laatste nieuwe technologie en partners die bekend staan voor hun vakmanschap.

Bekijk hier alvast:

Knowhow, daar komt het op aan. Als ervaring, vakmanschap en klantgerichte service die mettertijd een onderscheidend kenmerk geworden zijn. De geschiedenis en het succes van het merk Kramer zijn er een prachtig voorbeeld van:

Kramer 's geschiedenis

High Balanced Handling

« High Balanced Handling » staat voor machines met meerwaarde, de efficiëntie meester zijn en een gerenommeerd merk.

Tegenwoordig worden machines beschouwd als een deel van een ploeg. Ze moeten verschillende taken kunnen uitvoeren en ze moeten ook ten alle tijden bijdragen aan de optimale rendabiliteit van het werk. Daarvoor moeten ze betrouwbaar zijn, veelzijdig en productief. Het moeten dus machines van topkwaliteit zijn!

Kramer is al lang voorstander van het monobloc chassis omdat het de beste oplossing is voor hoge prestaties en een maximale veiligheid. Dit ontwerp biedt talrijke technische voordelen maar het is ook een belangrijke troef voor de toekomst. Het is ongetwijfeld de beste basis voor verdere ontwikkelingen.
 

1. Werktuigdrager

Een onvergelijkbare efficiëntie. Ervaar het vermogen van een echte werktuigendrager.

Het concept van Kramer is gebaseerd op een monobloc chassis en sturing op de vier wielen om de veiligheid van de bediener en de mensen die in de buurt van de machine werken te garanderen. De machine blijft altijd stabiel en onder controle in alle omstandigheden. Ook op oneffen grond blijft de machine stabiel.
 

2. Montage van uitrustingen

Zichtbaar doordacht. De juiste uitrusting op de juiste plaats.

Een optimale verdeling van de beschikbare kracht zorgt ervoor dat de machine soepel en precies werkt, daardoor bespaart u geld, tijd en grondstoffen. Harmonie tussen de machine en de uitrusting zorgen voor een maximale efficiëntie.
 

3. Stuur mogelijkheden

Het juiste spoor volgen. Blijf productief dankzij een aangepaste sturing.

Vier wiel concentrisch sturen, vooras sturing, of zijdelings aanlopen (kreeftengang) , dit zijn de 3 sturingsmogelijkheden die de machine een optimale wendbaarheid verzekeren in alle omstandigheden.
 

4. Comfort uitrustingen

De productiviteit beheren. Werken in een comfortabele omgeving om zich te kunnen concentreren op het belangrijkste.

De efficiëntie vindt men terug in een ergonomische en volledige veiligheidscabine, een nauwkeurige transmissie, een interactief hydraulisch systeem en een onderhoudsvriendelijke machine.
 

5. Verschillende gamma's

Met het doel voor oog. De meest aangepaste oplossing in alle omstandigheden en voor alle toepassingen.

Kramer bouwt niet alleen machines maar ook toepassingsgerichte oplossingen : daarvoor zijn alle modellen onderverdeeld in logisch gestructureerde gamma's, De modellen zijn zeer moduleerbaar en ze bieden eveneens veel mogelijkheden tot personalisering.

Ontdek de machines van Kramer in het gamma van Torfs & Compact Machinery. Als officiële dealer van Kramer voor België staan wij u graag te woord voor al uw vragen. Contacteer ons voor meer info.