Wacker Neuson: Compact Machinery, officiële invoerder van Wacker Neuson voor België

Wacker Neuson: Compact Machinery, officiële invoerder van Wacker Neuson voor België

Wacker Neuson maakt minigravers die innovatief zijn en sterke prestaties neerzetten, mede door hun vooruitstrevende technologie aan boord. Wacker Neuson kranen zijn duurzaam, bedrijfszeker en makkelijk in onderhoud. Hun uniek design levert u meer comfort en een hogere productiviteit op. De kwaliteit haalt hoge normen, zoals we gewend zijn van duurzame Europese producten.

Bekijk alvast:

 

Uitgebreid gamma graafmachines

Het gamma van Wacker Neuson kranen is een van de meest uitgebreide op de markt. Van de compacte minikraan Wacker Neuson 803 tot de hoogtechnologische 14504 (15-tonner) graafmachine: er is beslist een Wacker Neuson kraan voor de klus die u wilt klaren. Ze bieden u meer uitbreekkracht en hogere werksnelheden, wat uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Enkele eigenschappen waarmee Wacker Neuson minigravers zich onderscheiden:

 

Wacker Neuson dumpers

De productlijn van Wacker Neuson dumpers wordt gekenmerkt door uitmuntend design, verbeterde functionaliteit en ergonomisch bedieningscomfort. Het zijn dumpers met kracht en stijl. Wacker Neuson streeft bij het ontwerpen van de dumpers naar zowel uitzonderlijke vermogens als uitzonderlijk design. Zo creëert Wacker Neuson heavy duty machines die zich op het terrein bewijzen en er ook nog prachtig uitzien.

Ontdek de machines van Wacker Neuson in het gamma van Torfs & Compact Machinery. Als officiële dealer van Wacker Neuson voor België staan wij u graag te woord voor al uw vragen. Contacteer ons voor meer info.