Covid-19 Torfs & Compact Machinery_NL

ma, 23/03/2020 - 10:17

Als onderneming willen wij onze maatschappelijke burgerplicht vervullen en de hoogste prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers , klanten en omgeving.

Vooreerst hopen we van harte dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren en dat u gespaard mag blijven van het COVID-19 virus. Met deze communicatie willen wij u graag op de hoogte brengen

Van enkele nieuwe maatregelen die in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de overheid.

Om u tijdens deze moeilijke periode van dienst te blijven , hebben wij de beslissing genomen om vanaf 23 maart 2020 verder te gaan met een weliswaar minimale bezetting en achter gesloten deuren.

Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen hebben wij de volgende maatregels getroffen :

  • Klanten die een levering van een nieuwe machine verwachten worden persoonlijk opgebeld. Wij trachten alle leveringen zo spoedig mogelijk uit te voeren en uw machine op een veilige manier te overhandigen.
  • Wij vragen onze klanten uitdrukkelijk om een bezoek aan onze showroom uit te stellen tot na de crisis.
  • Ons commercieel team blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • Onze klantendienst blijft operationeel en tot uw dienst . Gelieve voor wisselstukken of dringende depannages steeds een mail te sturen. Momenteel kunnen wij de levering van wisselstukken nog steeds verzekeren. Depannages kunnen wij in beperkte mate aanbieden.
  • Bij herstelling ter plaatse, vragen wij om uw machine over te laten aan onze technieker en voldoende afstand te houden.
  • Wij beseffen dat de huidige situatie zeer onstabiel is en bijna dagelijks herbekeken moet worden. Wij zullen u steeds tijdig informeren. Niet alle zendingen zullen de volgende werkdag kunnen geleverd worden doordat de transportbedrijven het zeer druk hebben. In het slechtste geval kan dit enkele dagen duren. Houdt hier a.u.b. rekening mee.

Uiteraard kan u ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 03/641.75.80 of 068/285.888 voor verdere vragen.

Wees voorzichtig, probeer met z’n allen de door de overheid opgelegde voorzorgsmaatregelen nauwgezet op te volgen en te respecteren en vooral goed voor elkaar te zorgen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking !