Niet 1, niet 2 maar 35 nieuwe Wacker Neuson minigravers voor Groep Palmaers!

di, 05/09/2017 - 09:18

Groep Palmaers is reeds meer dan 25 jaar een begrip in Limburg. Hun hoofdactiviteit bestaat uit de verkoop en het verhuur van allerhande machines voor bouw-, hout-, metaal- en tuinsector. Om hun klanten zo goed mogelijk van dienste te kunnen zijn breidt Groep Palmaers hun vloot uit met 35 nieuwe Wacker Neuson minigravers.

Samenwerking Compact Machinery en Groep Palmaers

Naast het gamma van Wacker Neuson light equipment is Palmaers sinds 2016 aan het testen geweest met de compact equipment.

We mogen u dan ook met veel trots meedelen dat Palmaers vakhandel dit jaar is overgegaan tot de aankoop van 35 extra Wacker Neuson minigravers. Compact Machinery, exclusief invoerder voor België van Wacker Neuson stelt met deze aankoop Palmaers Vakhandel aan als exclusief dealer voor Limburg voor Wacker Neuson.

Uitgebreid gamma graafmachines

Het gamma van Wacker Neuson kranen is één van de meest uitgebreide op de markt. Van de compacte minikraan Wacker Neuson 803 tot de hoogtechnologische ET145 (15-tonner) graafmachine: er is beslist een Wacker Neuson kraan voor de klus die u wilt klaren. Hun uniek design levert u meer comfort en een hogere productiviteit op. De kwaliteit haalt hoge normen, zoals we gewend zijn van duurzame Europese producten.

Enkele eigenschappen waarmee Wacker Neuson minigravers zich onderscheiden:

Het uniek VDS-systeem laat u toe om de machine tijdens het werken onder moeilijke omstandigheden (zoals op een helling) mooi rechtop te houden.

Het hydraulisch, uitschuifbaar chassis waarmee sommige modellen zijn uitgerust, zorgt voor de beste stabiliteit en een optimale hefkracht.

Het verdeelblok zit aan de zijkant in plaats van onderaan, zodat het makkelijk bereikbaar is, een betere koeling krijgt, en de temperatuur in de cabine veel aangenamer is.

Bij de meeste modellen kantelt de cabine, waardoor herstelling en onderhoud op een snelle manier kunnen worden uitgevoerd.

Wacker Neuson dumpers

De productlijn van Wacker Neuson dumpers wordt gekenmerkt door uitmuntend design, verbeterde functionaliteit en ergonomisch bedieningscomfort. Het zijn dumpers met kracht en stijl. Wacker Neuson streeft bij het ontwerpen van de dumpers naar zowel uitzonderlijke vermogens als uitzonderlijk design. Zo creëert Wacker Neuson heavy duty machines die zich op het terrein bewijzen en er ook nog prachtig uitzien.

Matexpo

Compact Machinery en Groep Palmaers verwelkomen u op Matexpo van 6-10 september 2017 op buitenstand A05-A07. Onze verkopers en vertegenwoordigers zullen voltallig aanwezig zijn om u met raad en daad bij te staan en u een drankje aan te bieden.