Special Renting Van Zele koopt een nieuwe Wacker Neuson ET145 minigraver

di, 20/02/2018 - 17:21

Special Renting Van Zele, onder leiding van Marc & Bart Van Zele, is de specialist in verhuur van machines voor de bouwnijverheid, industrie en tuinbouw. Het gerenommeerde verhuurbedrijf bevindt zich in Zele in de provincie Oost-Vlaanderen. Special Renting Van Zele beschikt over maar liefst 450 grondverzetmachines (minigravers, dumpers, zitwalsen, wielladers, verreikers,…) die zij inzetten voor de verhuur.  

Het verhuurbedrijf koopt bij ons, Compact Machinery officiële invoerder voor België van het merk Wacker Neuson, een ET145 om de verhuurvloot nog verder uit te bouwen. Deze machine is uitgerust met editie A: pneumatisch geveerde stoel, hybride rupsen 500 mm, lange arm, voorbereiding snelwissel, leidingen voor grijper, zwaailicht, spiegels, airco en leidingen Powertilt. Standaard is deze machine uitgerust met elektronische mazout pomp, camera en 3de leiding (sloop-sorteer functie).

De Wacker Neuson ET145 is de grootste minigraafmachine uit het gamma en brengt een enorme toename aan vermogen met zich mee, zonder dat de omvang van de graafmachine hinderlijk wordt. Het biedt een optimale combinatie van vermogen, bewegelijkheid en stabiliteit. Deze machine geeft u een enorme kracht en vermogen. Kenmerkend is zijn graafdiepte van 5.500 mm. Deze tevens ecologische minigraver verbruikt 20 % minder brandstof dan zijn concurrenten.

Wij wensen Marc & Bart Van Zele veel succes met de aankoop van deze prachtige compacte graafmachine en bedanken hun voor het vertrouwen.