Machineverkoop Torfs & Compact Machinery

Torfs & Compact Machinery zijn dé specialist in machineverkoop van o.a. compactladers, kranen, wielladers en dumpers.

Torfs & Compact Machinery zijn invoerder voor België van de machines van Thomas, Gehl, Wacker Neuson en Kramer Allrad. Met deze keuze bieden Torfs & Compact Machinery topkwaliteit aan. Deze compactladers, wielladers, minigravers en dumpers zijn stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig, waardoor u een hoge productiviteit kent. Bovendien zijn ze erg betrouwbaar en kennen een hoge prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ook op lange termijn deze keuze de beste blijft.

 

Financiering en leasing

De aankoop van grondverzetmachines of dumpers blijft steeds een investering. Torfs & Compact Machinery passen daarom indien gewenst alternatieve financieringsmodellen toe. Ook het leasen van machines op korte of lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kan een verhoogde productiviteit op de werf gemakkelijker gecombineerd worden met een sluitend financieel beleid van uw bedrijf.

 

Service na verkoop

Ook na uw aankoop laten we u niet aan uw lot over. We vullen de topkwaliteit van onze producten aan met een hoogstpersoonlijke aanpak en een perfecte service na verkoop. U kunt gerust zijn: op Torfs & Compact Machinery kunt u altijd rekenen.

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren of kom gerust eens langs in onze showroom.