Onderhoud van machines en onderdelen van machines

De technische dienst van Torfs en Compact Machinery beschikt over meerdere compleet ingerichte servicewagens die bij problemen snel ter plekke zijn. Het onderhoud van uw machines en de onderdelen van uw machines is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen en onze uitgebreide technische buitendienst in Schoten en Ghislenghien kunnen Torfs en Compact Machinery elke uitdaging aan. Voor een grote revisie halen wij de machine naar 1 van onze werkplaatsen. We geven elke klant individuele aandacht en een onderhoudspakket op maat.

Met een full service contract nemen we klanten werkelijk alle zorgen uit handen: voor controle en onderhoud komen we periodiek langs. De klant kan ondertussen ongestoord zijn werk blijven doen.

Werkwijze

  • U heeft problemen met een machine. Naargelang het merk van het toestel verbinden wij u telefonisch door met een specialist ter zake. Deze zal vooreerst info opvragen in verband met het probleem. Indien mogelijk geeft hij u telefonisch technische ondersteuning en advies.
  • Wanneer dit niet voldoende blijkt te zijn sturen wij iemand van onze technische dienst ter plaatste na overleg met u en onze planningsdienst. Daar wij twee hoofdvestigingen hebben in België, zal steeds het team uitrukken dat zich het dichtst bij de plaats bevindt waar de defecte machine staat. Zo voorkomen we onnodige hoge verplaatsingskosten en kunnen we u een efficiënte en snelle service verzekeren.

Daar ons technisch personeel voortdurend specifieke scholing volgt bij de fabrikanten zijn zij daadwerkelijk de specialisten in hun vakgebied: zij onderhouden en repareren dag in dag uit deze machines. Zij kunnen dus snel uw probleem verhelpen en dat betekent dan weer een besparing voor u.

Herstelling gebeuren

  • Door onze servicewagens op de werf of in uw bedrijf.
  • In 1 van onze ateliers, voor alle andere gevallen.