EW100

Wacker Neuson EW100

De Wacker Neuson EW100 graafmachine is een mobiele graafmachine van 10 ton die aangedreven wordt door 4 wielen. Het werktuig beschikt over een zeer hoog vermogen, is uiterst gebruiksvriendelijk voor de operator en heeft een lager toerental.

Geïnteresseerd in de Wacker Neuson EW100 ?

Vragen of advies? Bel ons op +32 641 75 80

De EW100, die bij een dragrace elke andere mobiele graafmachine ver achter zich zou laten, stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties, veiligheid en comfort. De combinatie van aanbouwdeelmanagement en hulpsystemen en een geoptimaliseerd zicht rondom de machine is perfect afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats. Voorbereidingen voor 2D- & 3D-besturingssystemen zijn reeds zo geïnstalleerd dat deze eenvoudig en zonder aanpassingen achteraf ingebouwd kunnen worden, al naar gelang de wensen van de bestuurder! En met twee keer zoveel extra vermogen van de hulphydraulica is elk aanbouwdeel zonder compromissen te bedienen.

Specificaties

Merk
Wacker Neuson
Categorie
Minigravers
Gewicht
10.625 - 11.855 kg
Breedte
2450 mm
Motor (kW)
55kW

Zeer goed zicht rondom

Het machineontwerp werd speciaal op de bedieners behoeften ontworpen met een focus op een optimaal zicht. Zo is bijvoorbeeld de rechterband in de normale zitpositie zeer goed zichtbaar, hetgeen de veiligheid voor de bediener en de omgeving duidelijk verhoogt. Het geoptimaliseerde zicht rondom de machine maakt de EW100 veiliger en wendbaarder, met name bij het rijden op de openbare weg en in krappe omstandigheden op de bouwplaats.

Op elk gebied de allerhoogste prestaties

Het krachtige motorvermogen brengt de machine direct op gang. De acceleratie en topsnelheid zijn ongeëvenaard, en dat met een hoge mate van stabiliteit.

De uitstekende prestaties van de hulphydraulica zorgt ook voor maximale efficiëntie bij het gebruik van aanbouwdelen. Als u bij aanbouwdelen gelijktijdig gebruik maakt van meerdere functies, dan blijft het vermogen constant hoog.