Torfs & Compact Machinery: een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in machineverkoop

In 1989 verkocht Marc Torfs, de eerste elektro compactlader in België. De compactlader werd destijds verkocht aan Janssens Pharmaceutica om in hun laboratoria te gebruiken.

Ondertussen is Marc al meer dan 20 jaar CEO van Torfs & Compact Machinery, een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines en aanhangwagens.

Als officiële invoerder voor België van de merken Wacker Neuson, Kramer, Vlemmix, Promove Demolition en verdeler van Gehl en Steelwrist, voorziet Torfs & Compact Machinery u van de juiste machine voor gelijk welk werk.

Bekijk onze machines

Naast Marc werkt ook zijn vrouw Nadia mee in het bedrijf. Zij is hoofd van de boekhouding en beheert de financieringsdossiers van de klanten.

Met dochter Zenya en haar man Benoit is de firma uitgegroeid tot een heus familiebedrijf.

Terwijl Benoit de verkoop van dumpers, knikladers, minigravers, enzovoort in goede banen leidt, is Zenya verantwoordelijk voor de dienst ‘na verkoop’ en de marketing. De opvolging is dus prima verzekerd!

Daarnaast kan Torfs & Compact Machinery rekenen op een eigen team van permanent geschoolde techniekers en op geselecteerde partnerships in heel België.

Bij Torfs & Compact Machinery staat technische bekwaamheid, klantvriendelijkheid en serviceverlening voorop.

Tel daarbij de jarenlange ervaring en de persoonlijke aanpak, die bij een familiebedrijf hoort, en u krijgt gegarandeerd de service die u verdient!

Advies of offerte nodig? Contacteer ons!