Vlemmix

Bij Torfs Compact Machinery kunt u terecht voor robuuste en betrouwbare machinetransporters van Vlemmix Trailers.

Korte Historiek

In 2006 is Wim Vlemmix gestart met het produceren van aanhangwagens, boottrailers, plateauwagens, autotransporters en kippers. De formule die Vlemmix Trailers hanteert, is het aanbieden van een assortiment met een aantal basis modellen die we in grote aantallen produceren. Het produceren van onze trailers is gestart in een kleine bedrijfshal in Someren.

Gezien de grote vraag naar trailers, is Vlemmix Trailers in 2009 verhuisd naar een bedrijfshal van 1800 m² aan de Heesakkerweg in Asten. In 2016 heeft zoon Rick Vlemmix zijn intrede in het bedrijf gemaakt. Het bedrijf heeft door de jaren heen een sterke groei gekend, waardoor Vlemmix Trailers begin 2018 naar een nieuw pand van 3000m² is verhuisd aan Florapark 3 in Asten. Eind 2019 is dit pand verder uigebreid naar 6000 m².

In 2020 heeft ook zoon Bas Vlemmix zijn intrede binnen het bedrijf gemaakt. Vanaf dat moment zijn wij gestart met het zelf lassen van de chassis aan de hand van vier lasrobots. Zo creëren wij een nog efficiëntere bedrijfsvoering.

Vlemmix Trailers is begonnen op de Nederlandse en Belgische markt. De Franse en Duits markt kwamen hier al snel bij. Inmiddels zijn onze trailers verkrijgbaar bij meer dan 100 verkooppunten verspreid over de Benelux, Midden-,West-, Oost-Europa en Scandinavië. Wij beschikken over de Europese goedkeuring waardoor al onze geproduceerde trailers op de Europese wegen mogen rijden.